dimarts, 7 de maig del 2019

I nosaltres també!

Hola Rosa, Pep i Roger. Nosaltres som nenes i nens de 3r i 4t de l'escola Josep Maria Xandri de Sant Pere de Torelló que dilluns que ve vindrem a visitar-vos. Us direm els nostres noms a veure si us en recordeu! D'esquerre a dreta i de dalt a baix: Amèlia, Mariona, Aleix, Rai, Jordi, Xènia, Anamaria, Juliana, Carla, Wences, Ílias, Judit, David, Quim, Ton, Uriel i Jordi.



Nosaltes estem preparats per ser investigadors i ajudar-vos a descobrir si hi poden viure truites al riu Llobregat. Però per altra banda també volem saber si als rius Ges i Fornès que passen pel nostre poble també n'hi poden haver. En Wences diu que el seu pare va parlar amb uns pescadors que van pescar-ne al Salt del Molí (riu Ges) prop de Vidrà. A més, el nostre mestre d'educació física també ens ha explicat que quan tenia 15 anys  anava a pescar truites amb els seus amics a Forat Micó (també riu Ges). Però en Ton que diumenge va anar al Salt del Molí amb els seus pares diu que no va veure ni un peix!

També sabem que fa uns quants anys la Societat de Pescadors Esportius de Sant Pere criava truites en un vivier al costat del riu Ges amb la finalitat de repoblar-lo. No sabem perquè ho van deixar de fer?


FINS DILLUNS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada